Blanke, Keurslager

Welkom

Welkom in onze Keurslagerij aan De Wending in Marum. Hier staan wij dagelijks voor u klaar met een breed aanbod aan lekkere producten. Precies zoals u mag verwachten van een ambachtelijke slagerij, want dat zijn wij. Wij zijn een eerlijk en betrouwbaar slagerij zonder nonsens en staan voor kwaliteit en verantwoord vlees.

Tevens is er naast ons standaard assortiment veel mogelijk, want we houden van uitdaging en kunnen op maat aanbieden.

U vindt bij ons een goed stuk vlees, maar wij hebben ook vele hapjes, wijnen en verschillende soorten salades. En wist u dat wij zelfs de complete verzorging van uw verjaardags- of jubileumfeest kunnen oppakken? Alles is bij ons mogelijk. Geen zin om te koken? Wij bieden een ruim assortiment aan complete maaltijden. En voor uw barbecuevlees of een heerlijk gourmetavondje...u vindt alles bij ons!

Verstand van lekker eten

Met ons ruime aanbod aan vleesproducten is het helemaal niet moeilijk om elke dag een smaakvolle maaltijd te koken. We bedenken ook graag nieuwe producten, zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Aan inspiratie geen gebrek! En die delen we graag. Neem gratis ons magazine Proef mee of bekijk de recepten op onze website.

Passie voor het slagersvak

Onze Keurslagerij is onze trots. Wij gebruiken altijd verse ingrediënten om de mooiste ambachtelijke producten te bereiden: vleeswaren en worst, vleesspecialiteiten die we zelf ontwikkelen, maaltijden, broodjes, er bestaat geen mooier vak dan het slagersvak! Onze passie voor het slagersvak proef je dan ook zeker terug in onze producten. 

Recept van de week

'Pulled duck' met abrikozen en pistache-crumble

Tussengerecht
Wild
Kerst
Vlees
4 personen
langer dan 60 minuten
Oven
Internationaal

Special van de week

Vanaf: 10 dec. 2018
tot: 25 dec. 2018

Orloffgebraad

Special

Land van herkomst:
Seizoen:
Smaak:
Voedingswaarde:
per 100 gram
195

Leuk om te geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf. 

Blanke, Keurslager

De Wending 21
9363AZ Marum
0594643210

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 20:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten